Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Rijn van Gastel Auto's is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Rijn van Gastel Auto's of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Rijn van Gastel Auto's worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Rijn van Gastel Auto's heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Rijn van Gastel Auto's links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Rijn van Gastel Auto's van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Rijn van Gastel Auto's 2021.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 uur tot 13.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Buiten de openingstijden kunt u altijd een afspraak maken.
U kunt ons bereiken op tel nr: 040 281 66 24 mobiel: 06 51 83 67 15


Contactgegevens

Routebeschrijving